Мои Доктори

Нема слободни термини на Мој Термин кај специјалистот што ти треба?

Внеси го името на докторот и ќе ти пратиме бесплатен мејл во мoментот кога нови термини ќе се отворат!

?
Како работи?

Внеси го името на докторот и твојaта мејл адреса

Потребни ни се името и презимето на докторот на кирилица, вашето име и презиме, мејл адреса и телефон.

Ние компјутерски ги пратиме термините на специјалистите

Податоците ги добиваме директно од Мој Термин. Нашите сервери ги следат термините на секои 5 минути и чекаат промени

Кога ќе се отворат нови термини, ти праќаме мејл!

Биди прв што ќе знаеш за нови слободни термини, и закажувај ги со сигурност jавувајќи се кај твојот матичен лекар.

Видено на