Мои Доктори

За Нас и Контакт

Мои Доктори е македонско-шведска соработка на Љупчо Наумов (@LjNaumov) и Томас Воксеп (@tomaswoksepp). Целта на Мои Доктори е да пружи транспарентен пристап на своите корисници према здравствени услуги, притоа имајќи ја заштитата на лични податоци како приоритет. За било какви прашања, слободно контактирајте не на [email protected]

Слики за Медиуми